MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Презентація результатів моніторинґу «Злочини на ґрунті ненависті в Україні» – м. Сімферополь (ВІДЕО)

08.06.2012   
6 червня 2012 року в столиці Автономної республіки Крим місті Сімферополі в інформаційному прес-центрі IPC відбулися прес-конференція «Злочини на ґрунті ненависті в Україні: 2010–2011 роки» та громадські слухання.

6 червня 2012 року в столиці Автономної республіки Крим місті Сімферополі в інформаційному прес-центрі IPC відбулися прес-конференція «Злочини на ґрунті ненависті в Україні: 2010–2011 роки» та громадські слухання.

Презентовані результати виконання проекту німецького фонду «Пам’ять, відповідальність і майбутнє» – «Моніторинґ злочинів на ґрунті ненависті в Україні, захист жертв і аналіз українського законодавства і практики, що стосуються запобігання злочинам на ґрунті ненависті», здійсненого Харківською правозахисною групою спільно з партнерськими організаціями. Також презентовано підготовлену за результатами моніторинґу книжка, яку отримали всі присутні.

У заході брали участь: Євген Захаров, Володимир Притула, Арсен Османов, Юрій Чумак, Володимир Батчаєв, Олег Мартиненко та інші. Точилася доволі жвава дискусія, висловлені різні погляди, що стосуються, зокрема, локальної кримської ситуації.

Пропонуємо відеозапис прес-конференції та громадських слухань.

Частина перша

Частина друга

 Поділитися