MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В СБУ задумалися про скасування пропускної системи на кордоні з самопроголошеною «ДНР»

05.03.2015   
Яніна Смелянська
Пропускну систему на лінії розмежування сторін в зоні АТО вдосконалять, щоб без принизливої процедури здійснювати профілактичні заходи, фільтраційні заходи, зупинити вивіз звідти зброї і вибухових речовин.

Про це заявив начальник Головного слідчого управління СБУ Василь Вовк.

"Ми думаємо над тим, яким чином вибудувати цей процес, щоб проводити фільтраційні заходи без оформлення цих перепусток", - сказав він.

За словами Вовка, СБУ знає про негативні відгуки щодо пропускного режиму, зокрема оформлення перепусток: "Більшість моїх колег схиляються до того, що це негативно впливає на людей і негативно в цьому плані відбивається на владі".

"Як знайти оптимальне рішення - ми над цим працюємо, і я вважаю, знайдемо ефективний механізм, щоб без принизливої пропускної системи здійснювати профілактичні заходи, фільтраційні заходи, зупинити вивіз звідти зброї і вибухових речовин", - підсумував начальник ГСУ СБУ.

 Поділитися