MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Всі організації допомоги переселенцям в Україні – на одній мапі

03.06.2016   
медіа група ХПГ
Всі організації допомоги переселенцям в Україні - на одній мапі. Тепер Ви можете шукати потрібну Вам допомогу в будь-якому куточку України через інтерактивну мапу. Сайт пропонує найповніший список громадських організацій і об’єднань, державних установ в форматі онлайн-мапи, а також новини та корисні інструкції для людей зі сходу та Криму.

Нашу організацію Харківська правозахисна група занесено до інтерактивної мапи організацій, які займаються питаннями внутрішніх переселенців.

Всі організації допомоги переселенцям в Україні - на одній мапі. Тепер Ви можете шукати потрібну Вам допомогу в будь-якому куточку України через інтерактивну мапу. Сайт пропонує найповніший список громадських організацій і об’єднань, державних установ в форматі онлайн-мапи, а також новини та корисні інструкції для людей зі сходу та Криму. Сайт створений громадською організацією "КримSOS" за підтримки УВКБ ООН з прав біженців.

На сайті Ви можете:

- Знайти потрібну організацію в своєму місті;
- Шукати організації за типом допомоги (від гуманітарної допомоги до освітнім проектам);
- Ознайомитися з актуальними новинами та корисними юридичними інструкціями, ґрантами;
- Додати на карту свою організацію або запропонувати новина, яка стосується переселенців зі сходу та Криму.

 Поділитися