MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В "ЛНР" запевняють, що за рік викрили "128 агентів іноземних спецслужб"

10.10.2017   

Бойовики на окупованій частині Луганської області заявили, що за рік нібито виявили та припинили діяльність 128 "агентів спецслужб іноземних держав". Про це йдеться в повідомленні так званого "МГБ ЛНР".

"За період з жовтня 2016 року по жовтень 2017 року встановлено, доведена і припинена розвідувальна діяльність 128 агентів спецслужб іноземних держав. Переважна більшість громадян були завербовані безпосередньо представниками СБУ і ГУР МО", - йдеться в ньому.

У так званому "МГБ" рапортують, що нібито "встановлені дані ряду співробітників СБУ, причетних до вербування жителів ЛНР".
  
"Порушено кримінальні справи за ознаками складу злочинів, передбачених статтями 335, 336 Кримінального кодексу ЛНР -" Державна зрада" і "Шпигунство", відповідно", - заявляють бойовики.

 Поділитися