MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Оголошення про відбір постачальника послуг

01.10.2018   
ГО «Харківська правозахисна група» проводить відбір постачальника послуг з організації та проведення семінару для суддів (послуги громадського харчування).

ГО «Харківська правозахисна група» проводить відбір постачальника послуг з організації та проведення семінару для суддів (послуги громадського харчування).

Опис:

Громадська організація «Харківська правозахисна група», яка міститься за адресою: м. Харків, вул. Свободи, 27, адреса сайту: http://khpg.org, проводить відбір постачальника послуг з організації та проведення семінару (послуги громадського харчування). Захід відбудеться 08 листопада 2018 р., м. Київ, організованого ГО «Харківська правозахисна група» на виконання неповоротного гранту «Боротьба проти катувань, жорстокого поводження та безкарності в Україні» від Федерального Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини від 28.08.2018 р.

Приблизна кількість: 65–70 осіб.

Вимоги до виконавців:

– надати копії реєстраційних документів;

– заповнити таблицю.

Зразок комерційної пропозиції просимо надавати у формі таблиці:

 

Назва послуги

Розрахунок послуги (заповнюється учасником тендерного відбору)

Вартість послуги, грн.

1

Харчування

Вартість харчування на одну особу

 

2

Накладні витрати/витрати ФОП (max % від суми)

max % від суми

 

 

Разом вартість заходу, грн.

 

 

Термін надання послуг: 8 листопада 2018 року.

Пропозиції просимо надіслати на електрону пошту: [email protected] до 29 жовтня 2018 року до 18:00 за місцевим часом (включно).

З усіх питань звертайтесь на електронну пошту: [email protected] (Шутова Тетяна).

 Поділитися