MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Слово за тобою!

24.10.2012   
Законопроект 8711, яким забороняється «пропаганда» гомосексуалізму, порушує фундаментальні права людини.

2 жовтня 2012 року Верховна рада України проголосувала в першому читанні законопроект 8711, яким забороняється «пропаганда» гомосексуалізму. Насправді законопроект порушує фундаментальні права людини, містить норми що суперечать міжнародним конвенціям з прав та свобод людини, Конституції України, і забороняють такі громадянські свободи як мирний мітинг для людей з гомосексуальною орієнтацією.

Як реакція на даний законопроект, ВБО «ТОЧКА ОПОРИ» ініціювала знімання адвокаційного ролику, в якому активні громадяни висловили свою позицію щодо даної законодавчої «ініціативи» депутатів.

23 жовтня 2012 р. у столичному кінотеатрі «Жовтень» ролик «Слово за тобою!» був презентований широкому загалу в рамках програми «Сонячний зайчик» кінофестивалю «Молодість».

В свою чергу ВБО «Точка опори» висловлює подяку за допомогу в створенні ролику та підтримку прав ЛГБТ-спільноти:
Андрію Клепкову – виконавчому директору МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІДу в Україні»;
Олені та Дейтону – вчителям англійської мови;
Андрію та Аліні – представникам молоді та студентства;
Ганні Довгопол – представниці Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні;
Анастасії Велигоцькій – представниці ВБО «Ініціатива заради життя»…

Ми щиро вдячні всім, хто взяв участь у створенні ролику та його подальшому поширенні! Ваша громадська позиція та віра в можливість змін на краще дає всім нам надію на майбутнє!

Колектив Всеукраїнської благодійної організації «Точка опори».

Ролик «Слово за тобою» див.: http://youtube.com/watch?v=BRPODe0UXoY

 Поділитися