MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Жертвам і свідкам розгону на Майдані Незалежності – правова допомога

30.11.2013   
Правозахисники, юристи та адвокати готові надавати жертвам розгону мирної акції на Майдані Незалежності безкоштовну правову допомогу.

Правозахисники, юристи та адвокати готові надавати жертвам розгону мирної акції на Майдані Незалежності безкоштовну правову допомогу.

Якщо ви особисто чи ваші знайомі стали жертвою розгону Євромайдану в ніч із 29 на 30 листопада 2013 року, або якщо ви особисто чи ваші знайомі готові надати свідчення для подальшого відкриття кримінальних проваджень про порушення свободи мирних зібрань та нанесення тілесних ушкоджень, звертайтеся на Фейсбук-сторінку та за телефонами 063-144-26-23 (Маргарита Вавілова), 093-665-59-64 (Христина Зоряна).

 Поділитися