MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Створено Координаційний центр допомоги постраждалим у зоні АТО

23.09.2014   
Яна Смелянская
22 вересня розпочав свою роботу Координаційний центр допомоги постраждалим у зоні АТО при Адміністрації Президента України.
При Адміністрації Президента України створено Координаційний центр з надання допомоги усім постраждалим у зоні АТО та координації міжнародної допомоги для цих цілей. Як повідомила Радник Президента Ольга Богомолець: «Для реалізації проекту Координаційного центру ми маємо групи волонтерів, які вже працюють у різних регіонах України і безпосередньо у зоні АТО». Зараз у Координаційному центрі активно ведеться робота з створення бази даних усіх, хто постраждав, загинув чи втратив зв’язок з родичами. Радник Глави держави звернулася до представників дипломатичних установ з проханням активізувати співпрацю між Координаційним центром та країнами, які готові надавати гуманітарну та медичну допомогу. В ході засідання було особливо позначено, що гуманітарна та медична допомога постраждалим є найбільш актуальною напередодні осінньо-зимового періоду.
 Поділитися