MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Луганській області представники місії ОБСЄ потрапили під обстріл терористів

24.09.2014   
Яна Смелянская
Схоже, що умови перемир'я поширюються тільки на той пункт договору, де йдеться про обмін військовополоненими. Обстріли з боку бойовиків не припиняються ані на годину.
На своїй сторінці у фейсбуці прес - центр оперативного командування "Північ" повідомив, що 23 вересня в Луганській області під обстріл бойовиків так званої ЛНР потрапили представники місії ОБСЄ. Під час одного з обстрілів підрозділів, які охороняють міст через річку Сіверський Донець, були обстріляні представники ОБСЄ. "З метою збереження життя і здоров’я особового складу та представників місії військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь. Ситуація на Луганщині залишається складною. Вчора, протягом дня бойовики обстріляли війська оперативного командування "Північ" п’ять разів, один з яких з мінометів, чотири - зі стрілецької зброї великого калібру "- йдеться в повідомленні. Крім того, як повідомляє РНБО, минулої доби бойовики більше 50 разів порушували умови мирного договору і обстрілювали позиції українських силовиків.
 Поділитися