MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Кабмін віддав 198 700 000 гривень субвенцій Луганській області п’яти іншим областям

01.12.2014   
Яна Смелянская
Уряд України припинив фінансування окупованих територій Луганської та Донецької областей. Як виживати пенсіонерами, які відпрацювали більшу частину свого життя на Україні, а тепер не мають можливості навіть худо - бідно звести кінці з кінцями в умовах війни, уряд пояснень не дає...

198 700 000 гривень субвенцій, передбачених Луганськії області, Кабінет міністрів України перерозподілив між п’ятьма іншими областямі. Про це йдеться в постанові №657 від 22 жовтня, опублікованому на сайті уряду сьогодні 1 грудня.

Згідно з постановою, уряд зменшив обсяг субвенцій з державного бюджету бюджету Луганщини на виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Субвенції за цією статтею були збільшені Дніпропетровській області на 22 185,2 тис. гривень, Закарпатській - 39 496,8 тис. гривень та Київській - 66 650,8 тис. ривень.

Також субвенції були збільшені Рівненській області на 53 110,9 тис. гривень, Черкаській - на 17 275,4 тис. гривень.

Крім того, Кабмін зменшив на 2 579 600 000 гривень субвенції з держбюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати, вивезення побутового сміття, виплату допомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

Також були зменшені субвенції на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, а також за статтею 3511090 «Державні капітальні видатки, що розподіляються Кабінетом Міністрів».

Дані кошти були спрямовані на програму 3511060 «Додаткові дотації з державного бюджету місцевим бюджетам» в частині додаткової дотації з держбюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів.

 Поділитися