MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Нове видання: О. М. Несінов. «Складові успіху в кримінальному процесі». КНИГА ДРУГА

20.08.2019   
Зміст книги повністю відповідає її назві, вона про історії успіху у кримінальному процесі та складові елементи цього успіху. До уваги юристів, адвокатів, правників, учасників кримінального процесу. Видавництво «Права людини».

До уваги юристів, адвокатів, правників, учасників кримінального процесу

Харківська правозахисна група повідомляє, що у її видавництві «Права людини» вийшла книга адвоката Несінова О. М. «Складові успіху в кримінальному процесі» КНИГА ДРУГА.

Це видання є логічним продовженням теми, що частково викладена в першій книзі автора «Складові успіху у кримінальному процесі», яка мала значний попит. Нова книга містить зовсім інший матеріал.

Зміст книги повністю відповідає її назві, вона про історії успіху у кримінальному процесі та складові елементи цього успіху. Це готова для застосування інструкція з процесуальними документами, що вже призвели до бажаних позитивних судових рішень, з порадами та коментарями автора. Ці документи є перевіреними на практиці шаблонами для використання адвокатами під час підготовки до судового процесу.

Книга написана адвокатом-практиком, який має великий досвід, щоденно протягом десятків років веде процесуальні «війни» і досяг чисельних перемог.

В ній порушені важливі для адвокатів питання кримінального процесу, такі як: оцінка доказів, заявлення відводів та заперечень, роз’яснення судового рішення, дії захисника в період підготовчого судового засідання, плюси і мінуси ініціювання повернення обвинувального акту прокурору, цивільний позов в кримінальному провадженні, доведення відсутності належних повноважень слідчого, прокурора.

Зроблено аналіз кримінального процесу в контексті вимог Конституції та окремих рішень Конституційного Суду України. Запропоновані дії та надані процесуальні документи застосовані автором у кримінальних провадженнях (заяви, заперечення, апеляції, касації, клопотання, відводи).

Окремий розділ присвячений питанням прогалин та недоліків у кримінально-процесуальному законодавстві, слідчо-судовій практиці, які мало або взагалі не досліджені. Вони можуть і повинні використовуватись учасниками для досягнення успіху у кримінальному процесі. Запропоновано, як саме це робити.

Ще у двох розділах книги надані приклади успішної практики автора в питанні звільнення підзахисних, обвинувачених в тяжких та особливо тяжких злочинах, з місць перебування у неволі (6 прикладів), інша успішна практики автора (9 прикладів). Наведені судові рішення та ключові процесуальні документи адвоката, на підставі яких вони ухвалені.

В додатках також наведені корисні для адвокатів документи: позовна заява про відшкодування шкоди, завданої громадянину незаконними діями органу дізнання, досудового слідства, прокуратури та суду, дисциплінарна скарга на прокурорів, скарга на суддю до Вищої ради правосуддя.

Важливими при підготовці до участі у кримінальному процесі є рішення ВС/ККС за 2018–2019 рр.

Книга буде корисна всім, хто має справу з кримінальним процесом, або планує брати в ньому участь.

ДРУГА книга майже в 2,5 рази більша першої книги за обсягом та має тверду обкладинку.

Автор: адвокат Несінов Олег Миколайович

Видавництво: Харків «Права людини»
Рік видання: 2019
Обкладинка: тверда
Кількість сторінок: 624 

ISBN 978-617-7391-60-8

З питань придбання книги звертатися до автора: Несінов Олег Миколайович.

електронна адреса: [email protected]

вайбер (телефон): 095-230-65-09

сторінка фейсбуку: https://facebook.com/profile.php?id=100002422153316

 Поділитися