MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

НАУКОВИЙ АНАЛІТИЧНИЙ ЩОМІСЯЧНИК “ЮРИДИЧНА УКРАЇНА”

09.12.2003   
У видавництві правової літератури “Юрінком Інтер” з 2003 року виходитиме , на сторінках якого висвітлюватимуться питання розвитку вітчизняної правової науки, здійснення правосуддя, правоохоронної та правозахисної діяльності, суспільно-політичного життя.
У видавництві правової літератури “Юрінком Інтер” з 2003 року виходитиме науковий і аналітичний щомісячник “Юридична Україна”. На сторінках нашого часопису висвітлюватимуться питання розвитку вітчизняної правової науки, здійснення правосуддя, правоохоронної та правозахисної діяльності, суспільно-політичного життя.

Редакція пропонує всім юристам, зацікавленим у ознайомленні юридичної громадськості з їх здобутками у царині юриспруденції, направляти наукові та аналітичні статті, матеріали з питань, що стосуються практичної діяльності у галузі права, для публікації у журналі “Юридична Україна”.

Колектив редакції журналу

“Юридична Україна”

 Поділитися