MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Страсбурзі експерти обговорили ситуацію з виконанням судових рішень в Україні

10.07.2004    джерело: www.liga.net
Міністр юстиції Олександр Лавринович повідомив, що експерти обговорили можливості розвитку і зміцнення виконавчої служби в Україні, зокрема, надання Департаменту державної виконавчої служби всіх повноважень за європейськими стандартами в рішенні питань виконання судових рішень.
21-22 червня в Страсбурзі (Франція) відбулася зустріч експертів України і Ради Європи з метою обговорення оцінної доповіді експертів Ради Європи. Доповідь присвячена виконанню судових рішень у нашій країні і була складена за підсумками візиту європейських експертів в Україну в грудні 2003 року.

Як повідомили у прес-службі Міністерства юстиції України, зустріч експертів організована в рамках Загальної програми співробітництва між Європейською Комісією і Радою Європи для України. З боку Ради Європи участь у заході взяли представники керівництва і відповідального структурного підрозділу Генерального директорату з правових питань Ради Європи. Також були присутні експерти, які розглядали цю доповідь. Україну представляло Міністерство юстиції України, зокрема, Державна виконавча служба Мін’юсту.

Міністр юстиції Олександр Лавринович повідомив, що під час зустрічі експертів 21-22 червня були обговорені можливості розвитку і зміцнення виконавчої служби в Україні. Зокрема, надання Департаменту державної виконавчої служби всіх повноважень за європейськими стандартами в рішенні питань виконання судових рішень.

 Поділитися