MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Замовте безкоштовну книгу Джина Шарпа!

07.08.2004   
Громадська організація “ПОРА” пропонує книгу вiдомого теоретика громадських рухiв Джина Шарпа “Вiд диктатури до демократiї: концептуальнi засади здобуття свободи”.

Маємо честь повiдомити Вас про те, що в рамках громадянської кампанiї “ПОРА!” було видано українською мовою книгу вiдомого теоретика громадських рухiв Джина Шарпа “Вiд диктатури до демократiї: концептуальнi засади здобуття свободи”. У книзi узагальнено досвiд багатьох країн свiту, якi вибороли собi демократiю.

На основi практичного досвiду викладено у популярнiй формi теорiю ненасильницького громадянського спротиву недемократичним, диктаторським режимам. Особливо зосереджено увагу на органiзацiї громадянських рухiв для боротьби за права людини, суспiльства, за демократiю в несприятливих умовах. Автор розглядає методи та засоби ненасильницької боротьби, визначає роль стратегiї та планування для громадської активностi. Перше українське видання книги “Вiд диктатури до демократiї: концептуальнi засади здобуття свободи” Джина Шарпа здiйснено за сприяння Iнституту iм. Альберта Ейнштейна.

Запевняємо Вас, що ця книга буде не лише цiкавою, але й корисною для Вашої громадсько-полiтичної дiяльностi. Книга розповсюджується серед органiзацiй громадського суспiльства та громадських активiстiв безкоштовно. Кiлькiсть примiрникiв обмежена.

Звертайтеся до нас iз питань замовлення книги: [email protected]   Тел. : (044) 240-05-97; (050) 462-05-97; (050)595-23-97, поштова адреса: 01030, м. Київ, а/с 49.

В електронному варiантi книгу можна завантажити на Iнтернет-сторiнцi кампанiї “Пора!” :
http://kuchmizm.info/weblog/archives/000077.html  

 Поділитися