MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Права людини в Україні – 2004. Доповідь правозахисних організацій

17.09.2005   
Книга у PDF форматі. У книзі розглядається стан з правами людини в Україні у 2004 р., досліджений різними право-захисними неурядовими організаціями та фахівцями у цій сфері. Кожен розділ містить перелік та аналіз порушень того чи іншого права у 2004 році. У доповіді також аналізується чинне законодав-ство, що сприяє порушенням прав і свобод, а також законопроектів, що можуть змінити ситуацію. За підсумками дослідження надаються рекомендації для усунення порушень прав людини та основ-них свобод та покращення ситуації в цілому.
Книга у PDF форматі. У книзі розглядається стан з правами людини в Україні у 2004 р., досліджений різними право-захисними неурядовими організаціями та фахівцями у цій сфері. Кожен розділ містить перелік та аналіз порушень того чи іншого права у 2004 році. У доповіді також аналізується чинне законодав-ство, що сприяє порушенням прав і свобод, а також законопроектів, що можуть змінити ситуацію. За підсумками дослідження надаються рекомендації для усунення порушень прав людини та основ-них свобод та покращення ситуації в цілому. pdf-file (4236.005 kb)
 Поділитися