MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

ГО ‘Інсайт’ приймає заявки на 3-денний тренінг для ЛГБТКІ+ із різних регіонів УкраїниВ ООН назвали Донбас одним із найбільш замінованих регіонів планетиКомуністична партія в Україні сконалаДиявол носить Grechku – не «Чернігівське»Порошенко: Компартія пішла у минуле рішенням українцівСуд не побачив порушень у примусовому залученні луганських школярів до участі у мітингах Партії регіонівЗізнання в зломі сайту Партії Регіонів у директора PR-агентства вибивали кулакамиПартія регіонів повністю домінує у передвиборному сегменті ЗМІПомер Іван Андрійович ГельДепутатські династії ПР на ХарківщиніПартія регіонів зі скандалом захопила владу в тростянецькій виборчій комісіїПартія Регіонів буде першим номером в бюлетенях майже по всій УкраїніНа Харківщині освітян змушують вступати до Партії регіонівАндрій Діденко: жертвою катувань може стати коженПро законодавчу самодіяльність «Регіонів» i проект декларацiї про права людини депутата КолесниченкаНардеп від Партії Регіонів просить Медведька притягти керівників ТВі до відповідальностіВ автокатастрофі загинув журналіст і правозахисник Андрій МатросовАндрій Курков виходить із Комісії з питань захисту мораліІсторія О.Чи запроваджує Харківська ОДА цензуру?

Міліція не знайшла у діях нардепа Шенцева ознак хуліганства

13.07.2006   
Напад на фотокореспондента Андрія Авдошина не є хуліганством. Це – висновки Київського райвідділу міліції у Харкові.

«За результатами перевірки за даним фактом схвалено рішення про відмову у порушенні кримінальної справи стосовно Шенцева Д.А. через відсутність складу злочину, передбаченого ст. 296 КК України «Хуліганство» у відповідності зі ст.6 п.2 УПК України», – говориться в постанові, яку Андрій Авдошин отримав сьогодні.

Нагадаємо, інцидент мав місце 3-го червня на сесії Харківської обласної ради під час голосування про недовіру губернаторові Арсенові Аракову. Тоді між депутатами зав’язалася бійка. Нардеп-Регіонал Дмитро Шенцев, побачивши, як Андрій Авдошин фотографує бійку, вдарив кореспондента. Той написав заяву в міліцію.

Київський райвідділ передав матеріали в районну прокуратуру. Правоохоронці відправили справа на дослідування в міліцію, але вже по статті «хуліганство».

Наш інформ.

13.07.2006

 Поділитися