MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Слідчі встановили особи ймовірних убивць Володимира ВакуленкаДовічник Володимир Панасенко на свободі, боротьба продовжуєтьсяРосійські військові викрали українського професора Володимира ВоровкуКоли кулі гучніші слів. Пам’яті Володимира Вакуленка‘Путін мріє про залізну завісу’, — радянський політв'язень Олександр Подрабінек звернувся до Володимира ЗеленськогоВідкрите звернення «Правозахисного порядку денного» у справі правозахисника Володимира Яворського‘Про адвоката ніхто й не згадував’: правозахисник Володимир Яворський розповів про переслідування в Білорусі його та Тетяни Гацури-ЯворськоїВолодимира Балуха побили. Він у лікарніКонституційний Суд визнав неконституційним указ про призначення Ситника директором НАБУПро вбивство жителя Авдіївки Володимира ЄрьомінаПомер Володимир БуковськийПрезентація книги Володимира Бордуна «Харківський ГУЛАГ» (ПРЕС-АНОНС)ХПГ презентує книгу Володимира Бордуна «Харківський ГУЛАГ» (ПРЕС-АНОНС)Звернення Української Гельсінської Спілки з прав людини та Харківської правозахисної групи щодо звільнення Володимира ПанасенкаРФ: Володимир Балух знов у ШІЗОРФ: Новини про умови утримання і стан здоров’я Володимира БалухаРФ: У колонії не прийняли передачу для Володимира Балуха (ОНОВЛЕНО)РФ: Володимир Балух перебуває в колонії в місті Торжку Тверської областіРФ: Володимира Балуха тримають у карцері СІЗОРФ: Володимир Балух перебуває у СІЗО у Твері

Справу Калашникова передали до прокуратури

14.07.2006    джерело: www.unian.net

Прокуратурою Печерського району міста Києва 14липня порушено кримінальну справу за фактом перешкоджання законній професійній діяльності журналістів ЗАТ „ММЦ-СТБ” Володимира НОВОСАДА і Маргарити СИТНИК під час зйомок біля приміщення Верховної Ради.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Генеральної прокуратури України, справу порушено за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 171 Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

Як повідомляв УНІАН, 12 липня група депутатів від Партії регіонів, серед яких був Олег КАЛАШНІКОВ, силоміць відібрала касету у знімальної групи СТБ. Журналістів було побито. Міліція веде перевірку.
14-07-2006

 Поділитися