MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Лист щодо спроби зняття омбудсмана з посади – всім, кого це стосуєтьсяПрава людини в Україні 2011. II. ЗАХИСТ ВІД КАТУВАНЬ ТА ІНШИХ ВИДІВ ПОГАНОГО ПОВОДЖЕННЯПрава людини в Україні 2009–2010. XIX. Екологічні праваВиступ Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Н.І.Карпачової на засіданні ВРУ 14 січня 2011 рокуСуд відклав справу Сусарова до 23 червняЧи стане заручником «конвеєру екстрадицій» чеченський біженець?ГРОМАДСЬКА ОЦІНКА ДЕРЖАВНОЇ ПОЛІТИКИ У СФЕРІ ПРАВ ЛЮДИНИ. Короткий аналіз діяльності Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини100 днів Ніни КарпачовоїКомментарий к политической ситуации в Украине (апрель 2007 р.)Коментар Євгена Захарова до перебігу політичних подій (квітень 2007 р.)Закон про Омбудсмена розтлумачить Конституційний СудКонституційне подання народних депутатів України до Конституційного Суду України про необхідність офіційного тлумачення частини 1 статті 7, частини 2 статті 8 Закону України „Про Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини”Політичне реформування в Україні та європейські стандарти демократії (виступ Є.Захарова на конференції «Нова Україна в новій Європі» 2 березня 2007 року)ПАРЄ занепокоєна виборами омбудсмена в УкраїніВынужденная попытка сделать очевидное более доступнымВерховна Рада достроково припинила повноваження КарпачовоїВрятувати омбудсмена!Громадянський форум України вимагає негайно звільнити Ніну Карпачову з посади омбудсменаОгляд публікацій української преси (1 - 20 червня 2004 р.)10 - 20 вересня 2002 року

Карпачова вирішила здати мандат

21.09.2006    джерело: www.unian.net

Уповноважений Верховної Ради з прав людини, народний депутат Ніна КАРПАЧОВА планує відмовитись від депутатського мандату.

В інтерв’ю УНІАН вона зауважила, що давно написала заяву про складення депутатських повноважень і не збирається відмовлятись від свого рішення.

Як повідомляв УНІАН, 11 вересня перший заступник голови ВР Адам МАРТИНЮК заявляв, що є заява Н.КАРПАЧОВОЇ про те, що вона хоче залишитись депутатом. Водночас він не виключив, що впродовж декількох днів вона може змінити своє рішення, оскільки в неї є ще три роки, протягом яких вона може перебувати на посаді Уповноваженого з прав людини.

Н.КАРПАЧОВА була обрана до ВР за списком Партії регіонів.

 Поділитися