MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

‘Суди’ над полоненими: у ‘ДНР’ до тривалого ув’язнення засудили десятьох ‘азовців’Політика надання грошової або гуманітарної допомоги жертвам воєнних злочинів Росія має надати докази того, що український журналіст живий, — ‘Репортери без кордонів’ шукають Дмитра ХилюкаОбіцяв повернути з полону та розшукати зниклих безвісти оборонцівПонад 113 тисяч воєнних злочинів від початку повномасштабного вторгнення РФПонад три місяці у полоні Гаряча лінія щодо зниклих безвістиНорвегія відмовила ексвагнерівцю у наданні притулку Загибель волонтерів, великий обмін полоненими, Кривий Ріг без світла — підсумки тижняЖиття без тривоги: не тікати, а діяти35 дітей з Луганщини вивезли до Білорусі — ‘навчатися’ у надзвичайниківУ 2023 році в Україні розпочали 3622 кримінальні провадження щодо домашнього насильства Небезпека з повітря: Росія завдала ударів по цивільній інфраструктурі українських містСвятвечір у Херсоні, суди над українськими полоненими, хімічна зброя — підсумки тижняСуди над українськими військовополоненими — спроба Росії приховати власні злочини в МаріуполіПролежав 30 годин без тями, а потім дійшов до бази ЗСУ Визнання людини померлою: для зниклих безвісти на війні строк можуть скоротити‘Люди сидели без куска хлеба, все боялись сюда заезжать’РФ скоїла понад пів тисячі злочинів проти українських журналістів і медіа від 24.02.2022 ‘Бомбу с самолета сбросили! Остались мы без крыши над головой…’

Проінформовано-означає попереджено

18.10.2006    джерело: www.civicua.org

Протягом останніх двох місяців виконавці проекту «Сім’я без насильства» здійснювали просвітницькі заходи з метою попередження насилля над дітьми у сім’ї у різних районах Херсонської області.
В Скадовському, Чаплинському та Горностаївському районах відбулись інформаційно-просвітницькі рейди. До програми входили такі компоненти: показ вистави «Ми проти насилля» для учнів 6-7 класів, демонстрація документального фільму «Якщо б’є, то кохає?» для студентів училищ та коледжів, проведення круглого столу «Взаємодія державних структур в здійсненні профілактичної роботи щодо попередження насильства у сім’ї» для представників місцевих соціальних служб та державних установ, що рацюють у сфері попередження насилля у сім’ї.
28-29 вересня у м. Генічеськ було проведено семінар «Впровадження заходів з попередження насильства у сім’ї: взаємодія влади та громадськості» для посадових осіб. Протягом двох днів учасники семінару вчилися новим методам роботи з жертвами домашнього насилля, обговорювали існуючі механізми співпраці влади і громади щодо профілактики насилля у родинах у сільській місцевості та шляхи їх вдосконалення.
Наступний навчальний семінар проекту «Сім’я без насильства» відбудеться 26-28 жовтня у м. Каховка.
Проект «Сім’я без насильства» впроваджуються у Херсонській області громадською молодіжною організацією «Нова генерація» у партнерстві з Херсонським обласним центром «Успішна жінка» за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Контакти: PR- менеджер проекту «Сім’я без насильства» Долгова Тетяна
Молодіжна громадська організація « Нова генерація»
Миколаївське шосе,19 А, офіс 411, Херсон
Тел./факс +38 (0552) 410300
Ел.пошта: [email protected]

 Поділитися