MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Одесі СБУ накрила порностудію

10.07.2007    джерело: www.unian.net
Співробітниками Управління СБУ в Одеській області припинено діяльність злочинної групи ділків. Вважається, що вона знімала і продавала порнографічні фільми з участю підлітків віком 12-17 років.

Співробітниками Управління СБУ в Одеській області припинено діяльність злочинної групи ділків, яка знімала і продавала протягом року в Одесі порнографічні фільми з участю підлітків віком 12-17 років.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні повідомила прес-група УСБУ в Одеській області.

За словами керівника прес-групи Володимира Романенка, „проти членів злочинної групи порушено кримінальну справу». Очолював її 40-річний раніше судимий одесит, який від імені підставної особи узяв весною минулого року в оренду приватний будинок, в якому пізніше організував порностудію.

Неповнолітніх примушували до участі в зйомках, погрожуючи насильством або обманом. Причому організатор студії сам вступав у статевий зв’язок з хлопчиками, а також надавав їх для сексуальних утіх іншим особам. Встановлено, що в зйомках брали участь як мінімум 5 підлітків.

Відеопродукція продавалася в Одесі через посередників. Вартість фільму тривалістю 30 хвилин доходила до 2 тис. дол. Угруповання мало намір поширювати свою порнопродукцію і через Інтернет.

Як зазначають у прес-групі, керівник студії – людина небідна, «із зв’язками». Коли до будинку приїхали співробітники правоохоронних органів, сусіди обурилися великою кількістю учасників затримання, і лише взнавши, чим займався підозрюваний, перенесли свій гнів на сусіда.

 Поділитися