MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Обстріли цивільного населення: ініціатива Т4P підготувала подання до МКС. ПресрелізАнонс: Ініціатива Т4P звертається до МКС через обстріли цивільного населення УкраїниРосійські військові цілеспрямовано знищували цивільне населення при відступі з Лиману, — СБУПравозахисники: «курси денацифікації» – воєнний злочин проти цивільного населення на окупованих Росією територіяхДБР: в Ірпені російські військові використовували проти мирного населення заборонену зброю SOS! Рятувати цивільне населення в Бучі, Ірпені, Гостомелі!Білорусь – друга в Європі за кількістю в’язнів на 100 тисяч населенняМандрівка Європою для вразливих груп населення – в Одесі викрили канал торгівлі людьми Верстви населення, що отримують житло в містах України безкоштовноСитуація в зоні проведення ООС: обстріли, жертви серед цивільного населення. Травень 2019 рокуПовідомлення СММ ОБСЄ щодо жертв серед цивільного населення та пошкодження у житлових районах у травні 2019 рокуСитуація в зоні проведення ООС: обстріли, жертви серед цивільного населення. Квітень 2019 рокуПовідомлення СММ ОБСЄ щодо жертв серед цивільного населення та пошкодження у житлових районах у квітні 2019 рокуПовідомлення СММ ОБСЄ щодо жертв серед цивільного населення та пошкодження у житлових районах у березні 2019 рокуСитуація в зоні проведення ООС: обстріли, жертви серед цивільного населення. Березень 2019 рокуПрава кримського населення порушуються як Росією, так і Україною – висновок спеціальної місії ООНПрезентація результатів національного соціологічного дослідження «Поліція України очима населення» (ПРЕС-РЕЛІЗ)Презентація результатів національного соціологічного дослідження «Поліція України очима населення» (Прес-анонс)Ситуація в зоні проведення ООС: обстріли, жертви серед цивільного населення. Лютий 2019 рокуПовідомлення СММ ОБСЄ щодо жертв серед цивільного населення та пошкодження у житлових районах у лютому 2019 року

Українців стає менше – 46,5 мільйонів сьогодні

20.12.2007    джерело: www.pravda.com.ua

Населення України з початку 2007 року скоротилося на 222 тис – було 46 млн. 646 тис. залишилось 46,424 мільйонів. Однак мін’юст заспокоює: різниця між кількістю народжених та померлих скорочується.

Про це свідчать дані, розміщені на сайті Державного комітету статистики.

Зокрема, станом на 1 листопада 2007 року в Україні налічувалося 46 мільйонів 424 тисячі 190 осіб. За 10 місяців цього року українці народили майже 398 тис. немовлят, однак число померлих за цей період значно більше –  630 тис. осіб. Природний приріст населення, таким чином, залишається від’ємним –232 тис. осіб.

Водночас міністерство юстиції України відзначає “оптимістичні тенденції” у співвідношенні кількості померлих і новонароджених у 2007 році.

За повідомленням прес-служби мін’юсту, зокрема, зазначається: “Незважаючи на те, що кількість померлих у країні все ще перевищує кількість новонароджених, співвідношення цих показників постійно збільшується на користь народжуваності. За 9 місяців 2007 року воно складало 1:1,5 (у попередні роки 1:1,7 та 1:1,6)”.

Як повідомлялося, у третьому кварталі 2007 року в п’яти регіонах України рівень народжуваності уперше з початку 90-х років перевищив рівень смертності. На початку жовтня 2007 року міністерство юстиції оголосило, що за даними органів реєстрації актів цивільного стану відсоткове співвідношення народжуваність–смертність було на користь народжуваності у таких регіонах: Закарпатська область – 119%, Рівненська область – 117%, Волинська область – 110%, місто Київ – 108%, Львівська область – 100,7%.

 Поділитися