MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Скачування аудіо- та відеоматеріалів з Інтернету оголошено кримінальним злочином

23.01.2008    джерело: www.media.parlament.org.ua

Скачування кінофільмів, програмного забезпечення та музики з Інтернету оголошено в ФРН кримінальним злочином. Про це повідомляє федеральна асоціація інформаційної економіки, телекомунікацій та нових засобів комунікації Німеччини.

Переслідуватися буде й зламування захисту для копіювання легально придбаних дисків з метою виготовлення копій.

Коментуючи прийняті поправки до німецького законодавства про авторське право, асоціація рекомендує співвітчизникам не приймати безкоштовних пропозицій щодо скачування зі світового павутиння аудіо- та відеоматеріалів.

Водночас не забороняється виготовляти копії придбаних у легальній торговій мережі дисків особисто для себе або для друзів кількістю не більше 7 штук. При цьому заборонено копіювання зі зломом захисту. Така копія вважається «піратською», і за її виготовлення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до 5 років.

 

Дивись також:

Провайдеров Германии обязали «шпионить» за клиентами

 Поділитися