MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Форум організацій, що працюють в інтересах дітей

03.02.2009    джерело: www.civicua.org
відбудеться 19-20 лютого 2009 року. Реєстрація учасників триватиме до 11 лютого.
19-20 лютого 2009 року відбудеться Форум організацій, що працюють в інтересах дітей «Права дитини: 20 років дії». Захід організовано Всеукраїнською громадською організацією «Жіночий консорціум України» та Шведською громадською організацією «Спасімо дітей».

Форум присвячено 20-річчю Конвенції ООН про права дитини. Переддень святкування двадцятої річниці Конвенції - це ще одна нагода привернути увагу до того, яким чином цей документ впроваджується в Україні; які перепони виникають у процесі впровадження міжнародних стандартів захисту прав дітей; які перспективи подальшого просування питання захисту прав дітей в Україні.

Метою Форуму є об’єднання зусиль державних, міждержавних та громадських організацій, що просувають права та інтереси дитини в Україні для привернення уваги до проблем дітей в рамках 20-ої річниці Конвенції про права дитини.

До участі у форумі запрошенні представники Ради Європи, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), міністерств, громадських організацій та об’єднань.

Іногороднім забезпечується проїзд (потяг купе або автобус), харчування та проживання (1 доба).

Реєстрація учасників триватиме до 11 лютого 2009 р. З питань участі та виступу звертатися:

Тел/факс: (044) 279-00-26

Тел: (044) 592-68-54

E-mail: [email protected]

Оксана Москаленко, Олена Грачова

Джерело : ВГО "Жіночий консорціум України"
 Поділитися