MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Телеглядацька асоціація батьків закликає «Оболонь» забрати з ефіру безвідповідальний ролики

06.08.2009    джерело: www.telekritika.ua
Телеглядацька асоціація батьків України» звернулася до виробника пива, торгівельної марки «Оболонь», з вимогою відкликати з ефіру українських телеканалів рекламні ролики пива зі слоганом «Футбол без пива - не футбол»

Всеукраїнська громадська організація «Телеглядацька асоціація батьків України» звернулася до виробника пива, торгівельної марки «Оболонь», з вимогою відкликати з ефіру українських телеканалів рекламні ролики пива зі слоганом «Футбол без пива - не футбол». Про це повідомляє прес-служба асоціації.

 «З огляду на те, що, за даними Всесвітньої організації здоров’я, Україна у 2008 році посіла перше місце в Європі за рівнем дитячого алкоголізму, батьки вважають крайньою соціальною безвідповідальністю твердження, яке міститься у телевізійних роликах ТМ "Оболонь", а саме: "Футбол без пива - не футбол"», - йдеться в повідомленні асоціації.

На думку членів асоціації, це твердження підриває авторитет викладачів та батьків, що прагнуть під час виховання розмежовувати алкоголь та великий спорт: «А також створює умови, за яких діти з іще не сформованим світоглядом сприймають рекламну фантазію дорослих пивоварів як істину».

Окрім цього асоціація надіслала відеозаписи рекламних роликів ТМ «Оболонь» до державних контролюючих органів та голови Федерації футболу України з проханням роз’яснити, чи відповідають ролики під салоганом «Футбол без пива - не футбол» нормативним документам ФІФА, УЄФА та ФФУ.

ТК звернулася до піар-служби ЗАТ «Оболонь» і чекає на коментар керівництва компанії.

 Поділитися