MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Львові побили двох британців?

13.09.2011    джерело: galinfo.com.ua
Два туриста з Великої Британії, колір шкіри, яких близький скоріше до темного, ніж до білого, зазнали нападу групи молодих людей характерної зовнішності у Львові.

«Два туриста з Великої Британії, колір шкіри, яких близький скоріше до темного, ніж до білого, зазнали нападу групи молодих людей характерної зовнішності у Львові. Марк Благгінс і Девід Фейрчайлд приїхали в Україну на тиждень. Їх завданням було написати невелике дослідження про Східну Європу», – про це сьогодні, 13 вересня, пише сайт antifashist.com.

Зокрема, у повідомленні зазначено: «Львів став третім містом для підданих Британської корони в Україні. Спершу вони відвідали Київ, потім Одесу і тільки потім прихали до Львова. За їхніми словами, у момент побиття було близько першої ночі. Хлопці йшли з кафе в готель. До них підійшло п’ять львів’ян у віці від сімнадцяти до двадцяти одного року. Британців били близько трьох хвилин. Забрали тільки два годинники, гроші та кредитні картки ніхто не вимагав. Під час побиття молоді люди вигукували фашистські гасла німецькою. І все це в центрі міста, неподалік вулиці Коперника.

Львівська міліція перевірить інформацію, опубліковану на сайті antifashist.com про побиття двох темношкірих британців у Львові. Про це Гал-інфо повідомила представник прес-центру ГУ МВСУ у Львівській області Галина Лемішко.

 Поділитися