MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Криму вандали каталися на авто по мусульманських могилах

23.03.2012    джерело: tsn.ua
В Сімферопольському районі Криму місцеві мусульмани виявили на цвинтарі кілька розбитих надгробків. Вандали розгромили пам’ятники і проїхали автомобілем по свіжих могилах.

Крим, 20 березня, 13:40

Місцеві жителі повідомляють про розгромлений цвинтар. В Сімферопольському районі Криму місцеві мусульмани виявили на цвинтарі кілька розбитих надгробків.

Як повідомив прес-секретар Духовного управління мусульман Криму Айдер Аджімамбетов, вандали розгромили пам’ятники і проїхали автомобілем по свіжих могилах.

«У Мирному сьогодні вранці виявили кілька зруйнованих надмогильних каменів, машиною проїхалися по нових могилах. Поки кількість не знаємо. Ми виїжджаємо на місце події», – сказав Аджімамбетов.

У Криму вандали розгромили пам’ятники і проїхали автомобілем по свіжих могилах

Як повідомляється, міліція поки утримується від коментарів.

 Поділитися