MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Тернополі побили громадянина США, бо він розмовляв англійською

07.07.2011    джерело: zik.ua
У Тернополі, поблизу розважального центру «Марципан», у ніч з 4 на 5 липня троє молодиків атлетичної будови тіла жорстоко побили 23-річного громадянина США.

У Тернополі, поблизу розважального центру «Марципан», у ніч з 4 на 5 липня троє молодиків атлетичної будови тіла жорстоко побили 23-річного громадянина США.

Потерпілий виходив із закладу, проводжаючи до таксі подругу. Нападникам не сподобалося, що він розмовляє англійською, і вони зробили йому зауваження. Той спробував пояснити, що є громадянином іншої держави, однак це ще більше роздратувало парубків. Вони кинули його на землю і почали бити ногами в обличчя, – повідомляє газета «Номер один».

Як з’ясувалось, потерпілий народився у Тернополі, однак згодом виїхав з матір’ю на постійне проживання у США і майже 10 років мешкав там. У місто свого дитинства повернувся на навчання в місцевому медичному університеті. Тут отримав диплом і взяв шлюб. З дружиною якраз планували повертатися у Штати, однак поїздку доведеться відкласти.

Зараз юнак перебуває у нейрохірургічному відділенні обласної лікарні. За словами тітки потерпілого, що живе у Тернополі, у її племінника зламаний ніс, у верхній щелепі тріщини. Остаточних медичних висновків немає, оскільки лікарі ще не завершили обстеження.

В обласній міліції зазначили, що за фактом побиття ведеться слідство.

 Поділитися