MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Рекомендації громадкості щодо регіональної політики у сфері протидії захворюванню на туберкульоз

03.07.2012   
Борткевич С.І.
Пропонуємо ознайомитися із вісником Коаліції "Зупинимо туберкульоз разом", в якому розміщені матеріали проекту "Підвищення експертно-аналітичного потенціалу регіональних протитуберкульозних НУО та залучення його до формування ефективної регіональної політики у сфері протидії захворюванню на туберкульоз (на прикладі Миколаївської області)".

Впродовж жовтня 2011-червня 2012 року Всеукраїнська спілка громадських організацій "Коаліція "Зупинимо туберкульоз разом" за сприяння Міжнародного фонду "Відродження" реалізовувала проект "Підвищення експертно-аналітичного потенціалу регіональних протитуберкульозних НУО та залучення його до формування ефективної регіональної політики у сфері протидії захворюванню на туберкульоз (на прикладі Миколаївської області)".

Підсумки виконання проекту біли підведені 25 травня 2012 року в м. Миколаїв під час громадських слухань, в ході яких відбулося публічне представлення та обговорення пропозицій до обласної політики протидії захворюванню на туберкульоз до 2016 року.

Пропонуємо ознайомитися із вісником Коаліції "Зупинимо туберкульоз разом", в якому розміщені матеріали проекту (у додатку).


Додатки : Вісник ( ---C-5=B2.pdf, 508 Kb )  

Автор : Борткевич С.І.,   [email protected]

 Поділитися