MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Суд підтвердив скасування результатів січневого конкурсу на частоти і звернувся до Генпрокуратури про порушення справиСТБ приєднався до оскарження справи про частоти, а ТВі змінив свою апеляційну скаргуМашина по дискредитации страныУсе більше замовчувань, усе менше балансуЧорноморка: після майна – арешт рахунківНайбільша в Криму телекомпанія просить захисту в колегКому потрібна імітація демократії?Чи відають вони, що творять?Суд відмовив ТВі у звільненні Хорошковського з Вищої ради юстиціїУ справі за позовом ТВі суд витребував у президента докази роботи Хорошковського в галузі праваТВі звернувся з відкритим листом до державного секретаря США Гіларі Клінтон.В Україну повертається політичний принцип розподіл частот на мовлення?«Дім Свободи» відзначає згортання демократії у Росії й обіцяє уважно стежити за УкраїноюВ Украине обнаружены проблемы с соблюдением демократических свободОхорона Президента розігнала кримських татар під стінами АПВлада забороняє мітинги, згадуючи СРСРНа Майдані пройшов протест-моб проти законопроекту 2450Щодо проекту закону № 2450 „Про мирні зібрання“Відкрите звернення щодо оприлюднення за-конопроекту № 2450 «Про порядок організа-ції і проведення мирних заходів»Представники громадськості встановили deadline для розгляду Верховною Радою законопроекту Про громадські організації

Податківці порушили справу щодо гендиректора ТВі (+відео)

12.07.2012    джерело: www.pravda.com.ua

Податкова міліція порушила кримінальну справу щодо гендиректора телеканалу ТВі Миколи Княжицького.

Про це «Українській правді» повідомив заступник Княжицького з правових питань Олег Радченко.

«В нас гості з податкової міліції, які прийшли виконувати постанову слідчого. В них на руках рішення Шевченківського райсуду про проведення в нас виїмки документів фінансово-господарської діяльності за 4 роки», – зазначив він.

Радченко наголосив, що справа порушена щодо самого Княжицького за нібито незаконне формування податкового кредиту у 6 мільйонів.

«У нас була податкова перевірка з цього питання у минулому році, й було все нормально. В цьому році вони знайшли якісь порушення. Ми це оскаржили, і виграли у минулому місяці адміністративний суд з цього питання», – сказав він.

Однак у цьому місяці, за словами Радченка, слідчий порушив кримінальну справу з цих же питань.

Він розповів, що наразі телеканал готує документи, які будуть надані податківцям. Інших слідчих дій, крім виїмки, поки не вживалося.

Четвер, 12 липня 2012, 13:33

 Поділитися