MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Тернополі вандала-графітчика арештували на 7 діб (+фото)

25.07.2012   
21 липня працівники правоохоронних органів затримали чергового вандала-графітчика, який нищив фасади будинків Тернополя.

21 липня працівники правоохоронних органів затримали чергового вандала-графітчика, який нищив фасади будинків по вул. Руській. Як з’ясувалося, ним виявився громадянин Б., 1977 року народження. Чоловік не працює та проживає з матір’ю.

В ході перевірок встановлено, що чоловік впродовж декількох днів розмальовував написами графіті фасади будинків та інші споруди по вулицях Степана Бандери, Шота Руставелі, Збаразькій, Макаренка, Лучаківського, в парку Національного відродження.

При затриманні чоловік вів себе зухвало та проявляв непокору міліції. Відповідні факти зафіксовані та відправлені до суду. Відтак, 23 липня Тернопільським міськрайонним судом винесено рішення про адміністративний арешт Б. терміном на 7 діб. Окрім того, на порушника складені протоколи, які передбачають штраф від 340 до 1360 грн.

На даний час управління житлово-комунального господарства підраховує збитки, які спричинені вандалізмом.

23.07.2012

Джерело: Тернопільська міськрада

Як повідомляють інші інтернет-джерела, зокрема, УНІАН (24.07.2012), безробітний чоловік малював сваргу, а також два значки-блискавки, які носили в час Другої світової війни німецькі війська «СС». При цьому біля кожного малюнку залишав свій підпис («Права людини»).

Див. також:

• В Сумах неизвестные обрисовали мечеть фашистской свастикой
• Возле запорожской синагоги неизвестные нарисовали свастику

 Поділитися