MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Система Євромайдан SOS закликає не піддаватися на жодні провокації

01.12.2013   
Силами активістів, журналістів та юристів запрацювала система Євромайдан SOS, яка пов’язує між собою учасників Євромайданів, які потребують допомоги (насамперед, правової), та тих, хто може її надати.

Силами активістів, журналістів та юристів запрацювала система Євромайдан SOS, яка пов’язує між собою учасників Євромайданів, які потребують допомоги (насамперед, правової), та тих, хто може її надати.

Сторінка Євромайдану SOS на Facebook

Громадські спостерігачі «ОЗОН» відзначають, що попри величезну кількість учасників акції на вулицях ПРАКТИЧНО ВІДСУТНІ правоохоронці!!!! Складені палки, коктелі Молотова, групи «тітушек», тільки два міліціонери біля входу на Майдан та біля пам’ятника Леніну, та НУЛЬ міліціонерів на Хрещатику та у прилеглих провулках дають підстави стверджувати, що влада не прийняла ЖОДНИХ ЗАХОДІВ для забезпечення безпеки на вулицях та ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРОВОКАЦІЙ. З огляду на те, що велика кількість міліції – звична практика роботи навіть просто на концертах, то така ситуація несе пряму загрозу для людей та викликає підозри, що це РОБИТЬСЯ СВІДОМО!!!

МИ ЗАКЛИКАЄМО УЧАСНИКІВ МИРНОГО ЗІБРАННЯ БУТИ ДУЖЕ УВАЖНИМИ ТА НЕ ПІДДАВАТИСЯ НА ЖОДНІ ПРОВОКАЦІЇ!!!!

ДРУЗІ! Якщо ви стаєте свідками подібних ситуацій – ДЗВОНІТЬ 102 та ВИМАГАЙТЕ ВІД ПРАВООХОРОНЦІВ ВТРУТИТИСЯ В СИТУАЦІЮ ТА ІЗОЛЮВАТИ ПРОВОКАТОРІВ ВІД УЧАСНИКІВ МИРНОГО ЗІБРАННЯ!!!!

 Поділитися