MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Окружкоми на окупованих територіях працюють

18.09.2014   
Яна Смелянская
Із 32 в Донецькій та Луганській областях почали працювати лише 4 окружних виборчих комісії

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера повідомив, що з 32 окружних виборчих комісій на Донбасі почали свою роботу лише 4. В Донецькій області 5 з 21 окружкомів збирались на засідання. Тільки трьом з них (№ 48, 50, 57) вдалося провести перше засідання зважаючи на наявність кворуму, тобто 2/3 членів комісії.
В Луганській області на засідання, за словами А.Магери, збиралися 4 комісії: в окрузі №106 з центром в Сєвєродонецьку, №107 в Лисичанську, №112 в Рубіжному і №113 в Сватове, але лише останньою з них вдалося стати повноважною і приймати рішення.
Всього із 213 створених ЦВК окружкомів перше засідання провели 188 комісій. При тому, що були зареєстровані лише 180 комісій.
Як повідомлялося раніше, Центральна виборча комісія вважає за можливе організацію позачергових виборів Верховної Ради в 13 з 32 округів Донецької і Луганської областей.

 

 
 Поділитися