MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В ЛНР почалась реєстрація кандидатів на пост голови республіки

06.10.2014   
Яна Смелянская
В ЛНР планують провести свої власні вибори голови самопроголошеної республіки. Вже навіть перші зареєстровані кандидати є.
Як повідомляє офіційний сайт самопроголошеної Луганській народної республіки в Луганську почалася реєстрація кандидатів на пост глави ЛНР. Першим як кандидат на пост глави ЛНР подав документи в Центральну виборчу комісію Віктор Пеннер. Віктор Пеннер - уродженець Луганська 1965 року народження. Закінчив СНУ ім. В. Даля за спеціальністю «менеджмент», багато років займався підприємницькою діяльністю. Першочерговим завданням Пеннер ставить перед собою соціально-економічне відродження самопроголошеної Луганській народної республіки і подальший її розвиток у всіх сферах життєдіяльності. Раніше самопроголошені влади ЛНР зробили заяву, що так званий закон про вибори глави Луганської народної республіки розроблений і саме цей документ стане основою для проведення виборів керівника молодої республіки.
 Поділитися