MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Україна не наступає, вона обороняється

07.11.2014   
Яна Смелянская
За наказом Президента України Петра Порошенка у Донецькій та Луганській областях будуються перша, друга та третя лінії оборони.

В пресс - центрі АТО повідомляють, що журналісти провідних телеканалів змогли "переконатися в успішному побудові взводних опорних пунктів, зустрітися із заступником міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Дмитром Ісаєнко, а також поспілкуватися з військовослужбовцями, які несуть службу на передовій".

      

Слід нагадати, що протягом останньої доби в районі бойових дій на Донбасі зафіксовано 49 обстрілів, є інформація про намір взяти в оточення сили АТО під Дебальцеве.

Такі дані групи "Інформаційний супротив" опублікував Дмитро Тимчук вранці 7 листопада в Facebook.

"Протягом останньої доби в районі бойових дій на Донбасі зафіксовано 49 обстрілів російсько-терористичними військами позицій українських військ.

Найбільшу активність противник демонстрував на: Дебальцевському напрямку (15 обстрілів); Донецькому напрямку (12 обстрілів); Первомайському напрямку (10 обстрілів); Луганському напрямку (7 обстрілів).

"Крім інтенсивних обстрілів позицій українських військ в районі н.п. Авдіївка та Піски, відзначено спробу противника відкинути підрозділи сил АТО від Корасногоровкі і Мар'їнки. Спроба не увінчалася успіхом", - пише також Тимчук.

"У районі Нікішине - Чорнухине тривають обстріли з боку терористів і бойові зіткнення з силами АТО", - додає він.

"Терористи прагнуть звузити Дебальцевський плацдарм і підійти впритул до н.п. Дебальцеве. Керівництво бандформування" механізована бригада "Привид" оголосило про підготовку до "оточенню Дебальцеве" (можливо цілеспрямоване поширення дезінформації) ", - пише Тимчук.

 Поділитися