MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

З Луганської та Донецької областей вивозять обладння заводів на территорію РФ

01.12.2014   
Яна Смелянская
Керівництво самопроголошеної "ЛНР" наказало вивезти працююче обладнання "Луганськтепловозу" в Російську Федерацію. Решту - порізати на металобрухт.

Керівництво самопроголошених "ЛНР" і "ДНР" вирішило вивезти працююче обладнання заводів Луганскької та Донецької областей в РФ, а решту порізати на металлолом. Про це повідомляє керівник групи Інформаційний опір Дмитро Тимчук.

Як повідомили в штабі Антитерористичного центру, накази керівництва самопроголошених "ДНР" та "ЛНР", вже доведені до співробітників і керівників підприємств Донецької та Луганської областей.

"Начальник" головного управління розвідки і контррозвідки самопроголошеної "ДНР" Петровський С.М. і його "соратники" хочуть привласнити майно Донецького машинобудівного заводу ВАТ "Точмаш" шляхом закриття підприємства та продажу обладнання. Але така ситуація не тільки з "Точмаш". Інформація надійшла синхронно від розвідників з Луганщини, - повідомляє Тимчук. - Так, за останніми даними, керівництво "ЛНР" дали наказ демонтувати діюче обладнання "Луганського тепловозного заводу" і підготувати його до вивозу в РФ.

Аналогічна доля нібито чекає і філію "Мотор Січ" в Сніжному. Керівникам підприємств наказано, все, що залишиться - "порізати на металобрухт і теж вивезти в РФ".

Наскільки ці накази будуть виконуватися керівниками підприємств - поки не зрозуміло. Адже люди залишаться без роботи. А відновити ці заводи ой як не просто ", - сказали розвідники в АТЦ.

 Поділитися