MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Рада змінила адміністративний устрій Донецької області

11.12.2014   
Яна Смелянская
Верховна Рада України прийняла постанову №1283 «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж Волноваського, Новоазовського і Тельманівського районів Донецької області».

Дане рішення підтримали 287 парламентарів. Згідно з документом, затверджена територія Волноваського району загальною площею 25494,4 га, Новоазовського району - 81861,2 га і Тельманівського району - 81292,7 га.

Крім того, депутати прийняли постанову №1282 «Про зміни в адміністративно-територіальному устрої Донецької області, зміну і встановлення меж Артемівського району Донецької області». За це рішення проголосували 288 народних обранців.

Зміна меж районів Донецької області пов’язане з встановленням стійких кордонів з територіями підконтрольними так званій Донецькій народній республіці, а також з переведенням районних державних адміністрацій на територію, підконтрольну українським властям.

 Поділитися