MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

У Харківській області вводять додаткові заходи безпеки в місцях масового скупчення людей

26.01.2015   
Яніна Смелянська
У Харківській області вводяться додаткові заходи безпеки в супермаркатах, на ринках та інших місцях масового скупчення людей. У цих місцях з'являться додаткові засоби спостереження

Рішення було прийнято в неділю на нараді оперативного штабу під головуванням голови ХОДА Ігоря Балути, повідомляє прес-центр Харківської облдержадміністрації.
"У ході наради були визначені додаткові заходи безпеки в місцях масового скупчення населення, таких як мережі супермаркетів, ринки і культурно-розважальні центри. Також вирішено встановити додаткові засоби відеоспостереження в цих місцях", - йдеться в повідомленні прес-служби ХОДА.
В інформації зазначається, що підрозділи МВС і охоронні структури Південної залізниці взяли під охорону залізничні станції та колії, вузлові розв'язки та мости. Крім того, триває робота з волонтерськими та благодійними організаціями по збору і відправки гуманітарного вантажу в місто Дебальцеве (Донецька обл.). У Харкові і райцентрах області введено режим посиленого патрулювання.
У ході наради також було прийнято рішення провести виїзне засідання в г.Волчанск (Вовчанський район Харківської області межує з Бєлгородською областю РФ) із запрошенням керівників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів, ділових кіл з питань підвищення обороноздатності області.

 Поділитися