MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

НАТО продовжить політичну та практичну підтримку Україні

29.01.2015   
Яніна Смелянська
Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг пообіцяв, що альянс продовжить свою "сильну політичну і практичну підтримку" Україна.

Про це генсек заявив сьогодні в ході переговорів з міністром закордонних справ України Павла Клімкіна, передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу альянсу.
"Генеральний секретар Йенс Столтенберг заявив, що НАТО продовжить свою сильну політичну і практичну підтримку Україні", - йдеться в повідомленні.

Він висловив стурбованість з приводу недавньої ескалації насильства в країні. "Ми дуже стурбовані ситуацією, а також продовженням підтримки Росією сепаратистів", - сказав Столтенберг.

Він знову закликав до припинення вогню.

"Ми будемо продовжувати підтримувати вас, і ми будемо працювати з вами, з рішучою підтримкою незалежності та територіальної цілісності і суверенітету України", - підкреслив генсек.

 Поділитися