MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В Харківській області посилюють оборону регіону

13.03.2015   
Яніна Смелянська
Протягом десяти днів має бути розроблений чіткий план дій в питаннях оборони і безпеки області.

Як повідомляє прес-служба ХОДА, таке завдання поставив харківський губернатор Ігор Райнін на Координаційній нараді з представниками силових служб і військовими.

«Я просив би проявляти в цих питаннях крайню пильність, чіткість і не розслаблятися, інакше я буду це сприймати як антидержавну діяльність. Буду цю ситуацію доводити керівництву країни - про те, що керівник того чи іншого органу не сприяє проукраїнської позиції», - попередив глава області.

В першу чергу Ігор Райнін доручив силовикам контролювати ситуацію на блокпостах в регіоні. За його словами, перевіряти, як працюють співробітники ДАІ і військові, перевіряючі транспорт на ключових харківських трасах, доручать спеціальним мобільним групам з представників МВС і СБУ.

Другий напрямок оборонної роботи, який намітили на координаційній нараді, - будівництво інженерних споруд на кордоні з Росією та зоною АТО і зміцнення вже існуючих постів. Пропозиції по місцях розміщення додаткових споруд розробляють фахівці.

 Поділитися