MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Миколаївцю, який брав участь у минулорічному штурмі Харківської ОДА, загрожує 8 років в’язниці

21.07.2015   
Яніна Смелянська
25 червня прокуратура Київського району Харкова спільно з співробітниками райвідділу ХМУ МВСУ в області на території Запорізької області затримали чоловіка, який підозрюється у минулорічних квітневих масових заворушеннях в Харкові і знаходився в розшуку.

Житель Миколаївщини, якого затримали у Запоріжжі, постане перед судом за масові заворушення в Харкові. 20 липня прокуратура Київського району Харкова затвердила та направила до суду обвинувальний акт стосовно ще одного учасника минулорічних квітневих масових заворушень в місті у ХОДА (ч.1 ст. 294 КК України). Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

Як розповів прокурор району Олександр Фільчаков, 28-річному підозрюваному загрожує до восьми років позбавлення волі. Зараз йому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, 25 червня прокуратура Київського району Харкова спільно з співробітниками райвідділу ХМУ МВСУ в області на території Запорізької області затримали чоловіка, який підозрюється у минулорічних квітневих масових заворушеннях в Харкові і знаходився в розшуку.

8 квітня 2014 група осіб, серед яких був і затриманий житель Миколаєва, закидала транспорт з військовослужбовцями внутрішніх військ України камінням та іншими предметами. Розхитуючи автобус, вони намагалися його перевернути і заблокувати пересування правоохоронців, які охороняли громадський порядок біля будівлі облдержадміністрації. Підозрюваному інкримінується пошкодження автобуса, в результаті чого військової частині завдано збитків на суму 40 тисяч гривень

 Поділитися