MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

В окупованому Краснодоні бойовики розстріляли молодого підприємця

28.08.2017   
медіа група ХПГ

Тільки що стало відомо, що вночі 23 серпня в окупованому Краснодоні Луганської області проросійські бойовики розстріляли молодого підприємця Богдана Афанасьєва.

На даний момент відомо, що вночі, під час комендантської години, близько села Краснодарка молодий чоловік повертався з роботи і не зупинився на одному з постів бойовиків. З якої причини – не ясно.

Однак, в результаті по автівці Афанасьєва була випущена автоматна черга. Богдан загинув на місці. Більше інформації щодо трагедії зараз намагаємося з’ясувати.

Крім того, стало відомо, до 27 серпня на вимоги родичів, тіло вбитого хлопця відмовлялися віддавати з моргу. Поховають Богдана тільки завтра, 29 серпня.

 Поділитися