MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Подібні статті

Український консул зустрівся з Павлом ГрибомСтан здоров’я Павла Гриба вкрай небезпечнийРосійський суд залишив Павла Гриба під вартоюСтан здоров’я Павла Гриба дуже поганийРФ: У краснодарському СІЗО відмовляються приймати продукти для Павла ГрибаРФ: На Павла Гриба психологічно тиснутьРФ: стан здоров’я Павла Гриба погіршуєтьсяПавла Гриба жорстоко побили інші російські в’язніРФ: Колегія суддів повернули справу Павла Гриба на доопрацюванняРФ: Павло Гриб не може купити ліки та продукти (ОНОВЛЕНО)РФ: під час етапування Павла Гриба зникли лікиРФ: Засідання у справі Павла Гриба перенесли через різке погіршення стану здоров’я підсудногоРФ: Суд відмовив Павлу Грибу в перенесенні засідання через погане самопочуттяРФ: Павлу Грибу у судовому засіданні викликали швидкуРФ: Павло Гриб розповів у суді про побиттяРФ: Павлу Грибу терміново необхідна складна операціяРФ: Павло Гриб у суді поскаржився на самопочуттяРФ: Суд відмовив професору Притулі в огляді Павла ГрибаРФ: У черговому засіданні у справі Павла Гриба виступив професор Василь ПритулаРФ: Обвинувачення запросило для Павла Гриба 6 років колонії

Павлу Грибу продовжили арешт

02.03.2018   
ХПГ-інформ
Сьогодні суд у російському місті Краснодарі продовжив арешт українцю Павлу Грибу до 4 травня 2018 року.

Сьогодні суд у російському місті Краснодарі продовжив арешт українцю Павлу Грибу до 4 травня 2018 року. Про це у Facebook повідомив батько Павла Ігор Гриб.

«Рівно 6 місяців і 1 тиждень Павло знаходиться під вартою. Сьогоднішнє рішення районного суду м. Краснодар – до 4 травня залишити під арештом. Слідчий … доводить про відсутність у Павла хвороби, надаючи суду довідки з такими гарними результатами, яких у сина ніколи не було. В той же час, на всі скарги сина реакції адміністрації СІЗО немає. Ліки, які придбані власним коштом не дають. Скарги Павла на погане самопочуття, сильний біль в животі та шлунку, загальну слабкість не реєструються (нема скарг – нема і відповідальності адміністрації СІЗО). Постійний психологічний тиск. Боротьба триває», – написав Ігор Гриб.

Раніше сьогодні міністр закордонних справ України Павло Клімкін повідомляв, що українських консулів не пускають на судове засідання у справі Павла Гриба.

«Наших консулів не пускають на засідання суду у справі Павла Гриба в Краснодарі. Тотальне беззаконня та свавілля російської псевдосудової системи. Це переходить всі межі – порушення всіх міжн норм», – написав міністр у Twitter.

Фото: Facebook Ігоря Гриба

Нагадаємо, Павло Гриб зник 24 серпня в Білорусі під час подорожі до міста Гомеля, де мав зустрітись із дівчиною, з якою познайомився в соціальних мережах. У вересні російська влада повідомила, що він перебуває у слідчому ізоляторі міста Краснодара. Павла звинувачують у тероризмі. Генеральна прокуратура України відкрила провадження через зникнення українця. Павло через інвалідність має постійно вживати спеціальні препарати.

 Поділитися