MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Новорічні подарунки для дорослих пацієнтів

15.01.2019   
Ірина Скачко

У різдвяний час хоч маленького дива потребують не тільки діти, але й дорослі. Особливо ті, чиє існування обмежене лікарняними стінами. Колектив Харківської правозахисної групи допоміг Святому Миколаю привітати із зимовими святами пацієнтів Панютинського психоневрологічного інтернату. Гроші на подарунки співробітники ХПГ збирали протягом місяця у спеціальну створену дітьми скарбничку. До Панютиного було відправлено посилку із білизною, шкарпетками, різноманітними канцтоварами, настільними іграми і, звичайно ж, солодощами.

У Панютинському психоневрологічному інтернаті постійно перебувають на лікуванні 180 чоловіків і 15 жінок віком старше 18 років. ХПГ вже не вперше допомагає цьому закладу. У 2016 році правозахисники передали до інтернату систему караоке.

 Поділитися