MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

БВК-77: правду не сховати! (ПРЕС-АНОНС)

23.03.2019   
ХПГ-інформ
До уваги журналістів: 26.03.2019 року о 13 годині у приміщенні Інформаційного агенства ‘’Главком’’ відбудеться прес-конференція щодо зґвалтування воїна АТО в Бердянській ВК №77. Будуть розкриті факти побиття інших засуджених, катування та вимагання коштів у їхніх родичів, помста лікарям установи за правду.

До уваги журналістів: 26.03.2019 року о 13 годині у приміщенні Інформаційного агенства ‘’Главком’’ відбудеться прес-конференція щодо зґвалтування воїна АТО в Бердянській ВК №77. Будуть розкриті факти побиття інших засуджених, катування та вимагання коштів у їхніх родичів, помста лікарям установи за правду.

Участь у прес-конференції беруть:
голова правління ГО «Майдан громадський контроль», адвокат Віктор Колбанцев,
голова правління ГО «Альянс Української Єдності», правозахисник Олег Цвілий,
голова АТОшного РУХу ВГО «Легіон Правди» Андрій Ляшенко.

Учасники прес-конференції розкажуть, хто був замовником та виконавцем зґвалтування в Бердянський ВК №77 воїна АТО, нагородженого орденом за мужність та іншими державними нагородами, буде вказано прізвища та посади осіб, які вчинили злочин, продемонстровано відео, яке повністю викриє злочин щодо зґвалтування воїна АТО. Крім того, учасники прес-конференції розкажуть про нових жертв побиття та катувань у Бердянській ВК №77, а також розкриють детальну інформацію щодо відсторонення лікарів у закладі.

Прес-конференція відбудеться за адресою: місто Київ, вулиця Шовковична, 8/20

 Поділитися