MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Бойовики ЛНР оприлюднили список українських та іностранних журналістів, які працювали в АТО в серпні

13.09.2017   
медіа група ХПГ
На сайті "МВС ЛНР" з’явилися списки з персональнальними данними журналістів українських та західних ЗМІ, які відвідували протягом 22-25.08.2017 року зону АТО. За інформацією ворожого ресурсу відомості операторам «гарячої лінії» "МВС ЛНР" передав офіцер штабу батальону «Луганськ».

На сайті "МВС ЛНР" з’явилися списки з персональнальними данними журналістів українських та західних ЗМІ, які відвідували протягом 22-25.08.2017 року зону АТО.

За інформацією ворожого ресурсу відомості операторам «гарячої лінії» "МВС ЛНР" передав офіцер штабу батальону ЗСУ «Луганськ».

«Був наказ максимально сприяти їхній роботі. У нас і «сприяли». Подивіться на маршрути і порівняйте їх з місцями «випрошування» нами вогню з вашого боку. Дуже багато цікавого відкриєте », - йдеться в повідомленні.

Також бойовики повідомляють, що цей факт внесено до "Книги обліку подій і злочинів МВС ЛНР" та призначена перевірка, а отримані відомості передані всім "зацікавленим сторонам".

Раніше "міністр внутрішніх справ ЛНР генерал-майор поліції Ігор Корнет" говорив про готовність "МВС ЛНР" оплачувати інформацію про злочини "українських карателів". «Це звичайна цивілізована практика, світова практика. Вона дуже дієва. Міністерство внутрішніх справ працює в тісному контакті з МГБ, Генеральною прокуратурою та Народної міліцією Республіки, а також з колегами з ДНР. Жоден злочин українських карателів на території Донбасу не повинно і не залишиться без покарання », - підкреслив "глава правоохоронного відомства" республіки.

Також відомо, що "міністерством внутрішніх справ ЛНР" організована «гаряча» телефонна лінія для жителів Луганщини. Оператори лінії приймають заяви про "факти порушення закону і злочинах членів добровольчих батальйонів і підрозділів ЗСУ". 

 Поділитися