MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Херсончанку засуджено до 6 років позбавлення волі за торгівлю людьми

09.10.2008    джерело: human-rights.unian.net
41-річна жителька Херсона у 2006 році організувала підбір дівчат нібито для роботи офіціантками або танцівницями у розважальних закладах Туреччини

Вироком Комсомольського районного суду Херсона за матеріалами кримінальної справи, розслідуваної Службою безпеки України, громадянку України засуджено до 6 років позбавлення волі за торгівлю людьми.

Як повідомили УНІАН у прес-центрі СБУ, її визнано винною у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб) і ч.2 ст.149 (торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини) Кримінального кодексу України.

41-річна жителька Херсона у 2006 році організувала підбір дівчат нібито для роботи офіціантками або танцівницями у розважальних закладах Туреччини.

Співробітниками СБУ було виявлено факт продажу молодої дівчини, що перебувала у складному матеріальному становищі, у сексуальне рабство до Туреччини за 2400 доларів США.

 Поділитися