MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Методичні рекомендації щодо впровадження Закону України «Про доступ до публічної інформації»

28.07.2011    джерело: civicua.org
Посібник має науково-практичне значення, призначений для державних службовців та службовців місцевого самоврядування, а також тренерів, які навчають посадових осіб, відповідальних за опрацювання запитів на інформацію. Можна скачати PDF-файл (2Mb)

Прагнучи підвищити обізнаність державних службовців та громадськості щодо нових можливостей забезпечення права на інформацію, групою громадських експертів підготовлено Методичні рекомендації щодо впровадження Закону України "Про доступ до публічної інформації". Посібник має науково-практичне значення, призначений для державних службовців та службовців місцевого самоврядування, а також тренерів, які навчають посадових осіб, відповідальних за опрацювання запитів на інформацію.

Матеріали підготовлені і видані за підтримки Спільного проекту Європейського Союзу і Ради Європи  "Сприяння європейським стандартам в українському медійному середовищі", який співфінансується Європейським Союзом і Радою Європи та виконується Радою Європи.

Скачати pdf:

Методичні рекомендації

або

Методичні рекомендації  (2Mb)

 Поділитися