MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Штаб нардепа організував конкурс… зі збору персональних даних

17.09.2014   
Юрій Шершень
Колишній «регіонал» Денисенко зареєструвався кандидатом в народні депутати по 173 округу в якості «самовисуванця», тому вирішив попутно зібрати базу даних дітей та їх батьків-виборців (адреси, телефони, електронну пошту, сторінки в соцмережах).

Народний депутат України, член депутатської групи «За мир і стабільність», колишній «регіонал» харків’янин Анатолій Денисенко до своєї виборчої кампанії готується «не без креативу», використовуючи дитячу тягу до всіляких конкурсів.

Обраний на парламентських виборах 2012 року по округу №173 (Червонозаводський район, частина Комінтернівського району міста Харкова), голова підкомітету з питань приватизації (реприватизації) і націоналізації Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики вирішив зайнятися у вільний час не приватизацією, а проведенням конкурсу дитячих малюнків на тему «Намалюй мир – воз’єднай Україну» (при цьому, вочевидь, так поспішали, що навіть слово «возз’єднай» з однією «з» написали).

З чого б це? Невже в нашій країні вже все приватизовано (реприватизовано)? Виявляється, «ларчик» відкривається дуже просто: 16 вересня пан Денисенко зареєструвався кандидатом в народні депутати по 173 округу в якості «самовисуванця», тому, мабуть, вирішив попутно зібрати базу даних дітей та їх батьків-виборців (адреси, телефони, електронну пошту, сторінки в соцмережах).

Тут, як у приказці, головне – не перемога (у конкурсі), а участь в ньому. Що дасть можливість активно «попрацювати» з виборцями, щоб забезпечити – ні, вже не участь, а перемогу на виборчих перегонах, – самому Денисенку.

Прямо, не конкурс, а безпрограшна лотерея – для її організатора. От тільки чи є сенс дітлахам приймати участь у таких «лохотронах», та чи відають батьки про те, куди і з якою метою підуть їх персональні дані, захист яких, до речі, гарантований законодавством?!

 Поділитися