MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Чисто по-російськи

05.11.2014   
Яна Смелянская
Командир бригади терористів «Привид» Олексій Мозговий оголосив, що жінкам категорично заборонено відвідувати кафе, нічні клуби і кабаки.

Командир бригади терористів "Привид" Олексій Мозговий пообіцяв заарештовувати жінок, які відвідують кафе, нічні клуби та інші "кабаки", закликаючи населення згадати про свою духовності.
Ця заява була зроблена в ході "народного суду" в Алчевську Луганської області і викликало у присутніх суперечливу реакцію.
Мова про моральне обличчя луганських жінок зайшла під час судового процесу над ґвалтівниками, коли батько одного з підсудних заявив, що частина провини за подію лежить і на потерпілої, 15-річній дівчинці.
"З приводу нормальних і ненормальних дівчаток. Відповідаю на поставлене питання і більше прошу цю тему не зачіпати. Якщо я завтра побачу в кафе, шинку хоч одну панянку, вона буде арештована", - заявив Мозговий.
Ці слова були зустрінуті оплесками, а відразу кілька жінок із зали закричали: "Правильно!"
"Жінка має бути берегинею вогнища, так чи ні? Жінка має бути берегинею вогнища, матір’ю. А якими матерями вони стають після шинків? Що вони можуть виховати? Який приклад дати?" - Пояснив своє рішення комбат.

"У нас всі кабаки забиті жіночим населенням, всі нічні клуби. Тобто у нас що, жіноче населення - суцільна проституція, або що?" - Продовжив Мозговий.
Ще один бойовик, який сидів у президії "суду", після цього емоційно викрикнув: "Що, гвалтувати їх усіх треба?" Така жорстка позиція викликала у учасників заходу мовчання і нервові смішки.
Мозговий підкреслив, що в такому узагальненні є доля правди. І порадив мешканкам Луганщини: "Хочеш залишитися чесною і відданою своєму чоловікові - сиди вдома, вишивай хрестиком".
"Патрулю буде дан особливий наказ - усіх дівчат, які перебуватимуть в кабаках, заарештовувати. Всіх, я сказав! Тоді подивимося, що ви заспіваєте. У будинок сіла, пирожочків напекла, відсвяткувала 8 березня. Пора згадати, що ви росіяни! Пора згадати про свою духовності! "- Наголосив командир сепаратистів.
Нагадаємо, що в минулі вихідні сепаратисти провели народний суд, в ході якого більше 300 осіб підняттям руки проголосували за розстріл обвинуваченого в зґвалтуванні 13-річної дівчинки. Ще одного підсудного - насильника 15-річної - відправили на передову, щоб він міг "з честю загинути". Мозковий повідомив, що подібні суди будуть тепер проводитися постійно. Видеозапис суду Мозгового: http://youtube.com/watch?v=EMah2QPDvTI

 Поділитися