MENU
Гаряча лінія з пошуку зниклих безвісти в Україні
Документування воєнних злочинів в Україні.
Глобальна ініціатива T4P (Трибунал для Путіна) була створена у відповідь на повномасштабну агресію Росії проти України у лютому 2022 року. Учасники ініціативи документують події, у яких є ознаки злочинів згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду (геноцид, злочини проти людяності, воєнні злочини) в усіх регіонах України

Громадська організація ініціює створення ради ексертів: "РУХ БОРОТЬБИ З КОРУПЦІЄЮ". Прес-реліз

12.12.2016   
медіа група ХПГ
Для генерування ідей, які реалізуватиме Рух боротьби з корупцією створюється Дорадча рада експертів і рух закликає активістів, представників громадськості долучатись до спільної роботи.

Влітку 2016 року зареєстрована громадська організація “Рух боротьби з корупцією”. Три засновники організації — це доктор економічних наук, професор, народний депутат України III і IV скликань Володимир Черняк; донецький активіст і журналіст, автор сайту PRO-TEST Артем Фурманюк; юрист і громадський діяч, спонсор громадської організації "Рух боротьби з корупцією" Іван Лозовий.

Основним завданням “Руху боротьби з корупцією” є посилення тиску на основні чинники корупції в Україні. Йдеться про конкретних осіб, не тільки тих, хто займається маcштабними корупційними схемами, а і тих хто повинні відповідати за притягнення до відповідальності цих злочинців.

Рух боротьби з корупцією здійснюватиме свої завдання виходячи з принципів:

• незалежність

• принциповість

• досвід, професійність

Корупція — це найбільша внутрішня проблема України, яка гальмує розвиток економіки, ставить під загрозу курс країни на євроінтеграцію, не дозволяє українському війську ефективно протистояти російським агресорам.

Побороти корупцію можна тільки потужнім громадським рухом, об’єднуючи зусилля активістів, громадських діячів і політиків, які щиро прагнуть знищити це вкрай шкідливе явище, а не грати в гру “борітеся та й поборетесь”. На перший рік функціонування нової організації виділено 60 тисяч доларів.

Для генерування ідей, які реалізуватиме Рух боротьби з корупцією створюється Дорадча рада експертів і рух закликає активістів, представників громадськості долучатись до спільної роботи.

Адреса електронної пошти: [email protected]

Телефон для довідок: (068) 982-9000.

 Поділитися